Les paraules de na Mercè

Una de les creences experimentades a travers del treball corporal i treball de la paraula, amb disciplines diferents del Feldenkrais es que l'espai dins i fora dels llimits del cos estan conectats En una continuïtat com el nuu borromeu que parla la psicoanalisi. Una comunicació que interrelaciona totes les facetes de la persona. Com un poliedra en el que les cares son dobles: cap a dintre dona pas a la intimitat i cap a fora en dona a la comunitat.

I el mètode Feldenkrais es per a mi un trànsit que camina per les petites cares polièdriques des de dintre. Amb el temps pausat, el temps intern: lent, primigeni, nouvingut, de descoberta. Recorregut que poc a poc se va encadenant, eixamplant fins a donar pas a un moviment ample que es manifesta a travers de les cares externes cap a la comunitat.
Es per a mi una meditació, un reencontre, una trobada personal a lhora que energètica amb els altres, amb el que m'envolta. Es obrir una sensibilitat on hi puc romandre amb serenitat i pau.
Conec na Laura en diferents facetes del treball:
Una en sessions individuals on les seves mans m'han conduit a un viatge suau, molt mes lent que el que jo sabia anar i descobert fisicament que sí! La lentitut, la lentitut, és un dó, un camí, que obre portes inimaginables.
L'altre, en grup on-line, on hi entra en joc la seva veu, pausada, dolça, les indicacions que acompanyen el recorregut ho fan acompanyades de la respiració i valorant els missatges personals que cada persona del seu poliedre que convida a respectar, sense pretensions de canviar-lo sino mes be d'abraçar-lo, sense pretensions de canviar-lo.

I al final de les sessions trobes canvis que no has perseguit!
Mercè Gomila
Laura Burgaya
627 467 552
C/ Velázquez, nº6, 1º-1ª; Palma (Mallorca)
illafeldenkrais@gmail.com


parlo català / hablo español / I speak english