6mesos6motius: 1. el plaer

El plaer no és ni banal ni superficial: és bàsic per a la supervivència

I posar-lo davant la resta és, ho sé, tota una declaració de principis.


No és el primer motiu perquè sigui més important que els altres 5 que compartiré amb tu... però reivindicar-lo sí em sembla prou important, perquè la recerca de plaer és un impuls vital innat des de bebès, condició per a l’aprenentatge i el desenvolupament. És la manera primària de saber si quelcom és bo o no per a nosaltres. I des del primer moment jo vaig saber, gràcies al plaer, que Feldenkrais era bo per a mi.

I és clar que madurar implica poder postergar el plaer, però aferrar-se al dolor i el sobre-esforç innecessari no és, per sí, la resposta més intel·ligent i madura: a vegades només és la resposta provisional mentre no n’hem trobat una de millor.

A les classes de Feldenkrais tens el temps, la lentitud, el permís i les estratègies per inventar-te noves respostes més eficaces i sobretot plaents.

Per això, dedicaré les classes d'octubre a interpelar el plaer des del moviment. Començam la setmana del 4 d'octubre. T'hi apuntes?

Em queda una plaça a cada grup setmanal presencial: dimarts a les 17h i dimarts a les 18:30 h (a Palma) i també les pots seguir en línia o amb audio. 

Escriu-me per apuntar-te: illafeldenrkais@gmail.com



Laura Burgaya
627 467 552
C/ Velázquez, nº6, 1º-1ª; Palma (Mallorca)
illafeldenkrais@gmail.com


parlo català / hablo español / I speak english