Classes

Si cerques informació sobre...
  • classes setmanals en grup (presencials/en línia).............. fes clic aquí
  • classes privades individuals................................................. fes clic asuquí
  • tallers temàtics intensius........................................................... fes clic asuquines 
TESTIMONIS: 

Na Laura és una excel.lent professional en la que destaca la proximitat, l’escolta i el respecte. Vàrem començar a visitar el seu espai per acompanyar el nostre petit de 20 mesos que de naixement no reconeix ni mou els índex de les mans. Les sessions ens varen preparar per agafar eines i jocs per un bon seguiment, per treballar des de la serenitat i, fins i tot per cohesionar-nos, per anar a la una, els progenitors.
Més endavant vaig provar jo d’assistir a sessions Feldenkrais, de la que ella és professional referent a l’illa pels seus profunds coneixements. Les recoman a qualsevol persona interessada en prendre consciència del seu propi cos, a cuidar-se i guanyar en la postura diària. A més, la seva dolça veu per si sola ja és un so sanador.
Bea Solivelles, Gestora Cultural


Practicar Feldenkrais me ayudaba a tener conciencia de cada parte de mi cuerpo, a poner foco de verdad y permitirme indagar con el movimiento en cada recoveco de mi esqueleto. Y así dejar fluir nuevas posturas para mi cuerpo, antes desconocidas. Recuerdo una clase en la que comencé sentándome en una silla con la espalda totalmente curvada y al terminar la sesión, pude sentarme recta, como si esa postura estuviera siempre ahí, pero yo no conseguía sacarla....es un poco mágico, ¿verdad?
Cristina García Cedillo (amb foto, al wssap), Emprendedora

Cada clase de Feldenkrais es un encuentro íntimo y profundo con mi cuerpo y mi alma, es como
volver a casa… Durante la sesión, la guía y acompañamiento de Laura a través de su cálida voz,
que genera un espacio en el que me siento acogida y cuidada, me facilita un viaje de
conciencia corporal y de encontrar nuevas formas de movimiento liberador… Después de las
sesiones me siento renovada, con más energía y disfrute y conexión con mi cuerpo…
Arantxa Andreu, cantautora i musicoterapeuta

Vaig fer Feldenkarais amb na Laura Burgaya un parell d’anys. Tant el meu cos com la meva ment i ànima li estaran per sempre agraïts. Crec que el millor moment va ser un dia que jeiem panxa enlaire. Na Laura ens convidà a imaginar de fer un moviment que semblava físicament impossible, només imaginar-ho. Amb dolçor i precisió va guiar el nostre pensament a visualitzar totes les pases per aconsenguir-ho i en acabar, ens demanà que el féssim. Tot d’una vaig pensar que havia tornat loca, però ja sabia que amb ella tot era viable. Aleshores, vaig començar a executar cada un dels moviments imaginats. Tot era tan harmoniós i fluïa amb tanta naturalitat! El meu cos es movía com en una dansa, allò era possible i a més, al contrari del que pensava en un principi, molt plaent. Gràcies, Laura!
Paula Rodríguez

Em vaig iniciar en les classes online de la mà de la Laura. Mai no n’havia fet de cap tipus! La pandèmia ens va agafar a tots d’imprevist i sense experiència en el món de les classes virtual. 
De classes presencials de Feldenkrais sí que n’havia fet ja a Barcelona i la Laura sabia del meu interès per l’activitat. En plantejar-me de fer-ne per via telemàtica, em van aflorar dubtes de si seria possible realitzar aquesta activitat que es basa en l’experiència íntima de l’exploració del propi cos i el seu moviment partint de les directrius suggerides, en aquest cas, per la Laura però sense que ella fos al nostre costat físicament... Però un cop superades les dificultats inicials a nivell tecnològic, les limitacions d’espai del meu domicili i, per descomptat, les meves recances i dubtes, vaig adornar-me que malgrat la falta de supervisió presencial, l’activitat via online sí que és també profitosa ja que, com abans comentava, el treball de Feldenrkrais és una experiència personal i única per cada un dels seus practicants. No hi ha un “sistema correcte” o “manera única” de fer i sentir. Cada persona troba la seva via a partir d’allò que se’ns suggereix d’explorar, en aquesta ocasió telemàticament per part de la Laura. 
Gràcies a la seva capacitat comunicativa, ens guia a través de la xarxa amb la mateixa atenció, delicadesa, flexibilitat i respecte que mostraria si estigués físicament al nostre costat.
I he d’afegir que la posada en comú al finalitzar la sessió també és molt interessant alhora d’aprofundir en el coneixement propi a partir de les experiències dels altres. I a més, és una ocasió per aprendre també a escoltar i a esperar amb paciència el moment per a intervenir a través d’un altre medi per a comunicar-se com és el telemàtic.
Marina Bou Balaguer, actriu

Las clases grupales con Laura son un momento de conexión conmigo misma; puedo sentir cada movimiento de mi cuerpo por sutil que sea, ayudando a reconectarme con él. El tiempo no importa, sólo mi cuerpo, la gravedad y cómo lo percibe mi cerebro...
Laura tiene la capacidad de respetar mi ritmo, en un ambiente cálido y guiarme en esta maravillosa experiencia. Gracias Laura
Leonor Félix Riera
Practitioner Anat Baniel Method
Presidenta Fundación Nemo

"Recomiendo 100% la técnica de Feldenkrais para tratar diferentes dolencias o simplemente practicarlo regularmente porque se trata de un tipo de meditación en movimiento en la que cuando acabas la sesión eres consciente de todos los cambios que se han producido en el cuerpo.
He trabajado con Laura en sesión individual un problema que tuve de dolor en las costillas, sobre todo cuando conducía. Y en una o dos sesiones el dolor remitió. Trabajamos los movimientos que se repetían en la conducción y en la sesión individual es ella quien va dirigiendo tu cuerpo.
En sesión individual también he trabajado con Laura un problema que tengo en el hombro, que es más crónico, y durante el tiempo que acudí a sesiones individuales también mejoré bastante. Trabajamos la forma de sentarme y eso me ayudó a seguir mejorando en casa.
Las sesiones grupales de Feldenkrais con Laura fueron para mí todo un descubrimiento hace años y, aunque no he podido continuar, recomiendo su práctica, yo diría que diariamente, porque al finalizar la sesión te sientes fenomenal. Ella te va guiando durante la sesión y los ejercicios los realizas tú misma al ritmo que te va indicando. Es muy sencillo y a la vez muy potente el resultado que obtienes sólo prestando atención a tu cuerpo.
Zoyla David, Biòloga

Durant anys havia peregrinat per consultes i tractaments cercant remei a un dolor en el costat dret del pit, sense trobar-hi solució. Me varen parlar del Mètode Feldenkrais i hi vaig voler provar-lo. La veritat és que, acostumat com estava a tractaments diguem-ne invasius, a la primera sessió vaig tenir la sensació de que era massa tou; però, ai carai!, amb aquells exercicis tan suaus el meu cos s'ha anat recomponent i el dolor ha desaparegut. Aras estic molt agraït a na Laura, sensible i amatent, i al seu tractament.
Antoni Penya

Per a mí conèixer na Laura i a través d'ella el Mètode Feldenkrais, ha suposat fer un procés de prendre consciència del cos i com a conseqüència, millorar els moviments i les postures d'una forma natural, sense esforç. Ara sec millor, sense necessitat d'encreuar les cames i amb tota la meva longitud. Li estic francament agraïda."
Joana Pinya


" La dulzura y la paz que me transmite Laura en sus sesiones de Feldenkrais me llevan a equiparar la experiencia con una profunda concentración desprovista de esfuerzo alguno.
Al acabar me siento relajado, atento, con más claridad y con mayor conciencia corporal, especialmente en lo que a movilidad de refiere. En definitiva, muy recomendable."
Miquel Ángel Calafat Torrens. Enginyer elèctric.


"Las sesiones de Feldenkrais con Laura me ayudaron a reconectar con mi cuerpo, con la escucha de lo sutil y con la curiosidad por explorar y aprender. Esos ingredientes que llevamos en nuestro interior, esperando a ser despertados para integrarlos en nuestra particular receta de vida."
David Romena

Laura Burgaya
627 467 552
C/ Velázquez, nº6, 1º-1ª; Palma (Mallorca)
illafeldenkrais@gmail.com


parlo català / hablo español / I speak english